Avís legal

Els continguts del lloc www.xperientia.es són propietat exclusiva d’XPERIENTIA SYSTEMS, S.L., empresa domiciliada al carrer Major, nº 13, 1º 2ª, 08110 Montcada i Reixac (Barcelona); amb CIF B-61256772 i inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, tom 29.542, foli 84, full B-158.007, i que es qui poseeix els drets d’autor corresponents, així com els de la seva explotació.

 

XPERIENTIA SYSTEMS, S.L. és titular dels drets sobre el contingut, disseny i codi font d’aquest lloc web i, en especial, sobre les fotografies, imatges, textos, marques, noms comercials i dades que hi han estat inclosos. S’adverteix a l’usuari que els drets en qüestió estan protegits per la legislació vigent en la matèria.

 

La informació continguda en aquest web haurà de ser considerada per l’usuari com a general i informativa i com un recurs estrictament orientatiu. Tant en relació amb la seva finalitat, com a tots els efectes. Així mateix, es tracta d’informació descriptiva sobre la seu de l’empresa i els seus integrants, així com sobre els serveis que des d’ella s’ofereixen.

 

En cap cas aquest lloc web haurà de considerar-se com un canal de contractació. Si vostè estigués interessat a recórrer als serveis d’XPERIENTIA SYSTEMS, S.L., o a rebre informació sobre els mateixos, caldrà que contacti amb la nostra oficina per tal que pugui ser atès per la persona indicada en funció de les seves necessitats concretes i, en el seu cas, establir la corresponent proposta de serveis pels canals formals previstos per XPERIENTIA SYSTEMS, S.L.

 

XPERIENTIA SYSTEMS, S.L. declina qualsevol responsabilitat per l’ús que pugui fer qualsevol usuari dels continguts existents en aquest web. Així com també es reserva el dret a actualizar-los quan ho consideri convenient, eliminar-los, limitar-los o fins i tot impedir l’accés als mateixos de forma temporal o definitiva.

 

XPERIENTIA SYSTEMS, S.L. no es fa responsable dels continguts d’altres llocs web, ni de les expectatives de l’usuari sobre el resultat obtingut en aquest lloc. Així com tampoc dels continguts al·ludits en el cas que s’hi hagi accedit des d’enllaços o hipervincles existents en aquest lloc web. Per consegüent, la informació aquí facilitada no implica cap garantia, ni explícita ni implícita, sobre el resultat i l’objectiu perseguits durant la navegació per part de l’usuari.

Vols que et truquem?

Deixa'ns les teves dades i de seguida ens posarem en contacte amb tu.