Deixa'ns sorprendre't

Som una companyia independent amb més de quinze anys d’experiència en el mercat espanyol implantant solucions tecnològiques innovadores i estratègiques per als nostres clients. La nostra filosofia de treball es fonamenta en les relacions de confiança mútua a llarg termini. L’experiència corporativa i la professionalitat del nostre equip són la base del nostre èxit i de la nostra constant evolució.

Equipo IT

Jesús Santa Isabel

Fundador - CEO

Llicenciat en Enginyeria de Sistemes, Executive MBA per EADA i Màster en Marketing Digital (ISDI). Jesús és el responsable de la Direcció Estratègica d’XPERIENTIA i el vincle directe amb els nostres clients. Sempre des de l’aposta permanent per oferir la millor solució a les necessitats concretes de cada projecte. Sempre al costat dels nostres clients.

Jordi Vila

Director tècnic – CIO

Llicenciat en Medicina i especialista titulat en Certificacions en xarxes IP. Jordi és el responsable del Departament Tècnic d’XPERIENTIA. Aporta als nostres clients la seva capacitat de planificació i de diàleg, així com la seva visió global del binomi tecnologia-negoci/servei de cada client. Es caracteritza per reconèixer en el seu conjunt les necessitats de cada client i per dissenyar i suggerir l’opció tècnica més òptima i eficaç amb el millor ROI possible.

Lluís Pujantell

Enginyer de Sistemes – CTO

Llicenciat en Enginyeria de Sistemes, MCSE i MCP de Microsoft i Certificacions en HP Networking. Lluís és el responsable de l’Àrea de Sistemes d’XPERIENTIA. El seu profund coneixement i la seva dilatada experiència en nombrosos projectes d’elevada complexitat li permeten oferir la millor solució a qualsevol necessitat o davant qualsevol problema.

María Ligero

Responsable d’Administració i Compres

María és la responsable d’Atenció al Client d’XPERIENTIA, així com l’encarregada de la coordinació amb el Departament Tècnic.

Daniel García

Tècnic Superior en Administració de Sistemes Informàtics i Xarxes

Dani és el máxim responsable de l’Àrea de Microsistemes d’XPERIENTIA. Disposa d’amplis coneixements dels més diversos entorns tecnològics, el que li permet trobar la solució idònia a qualsevol necessitat que es pugui plantejar. És, així mateix, el tècnic responsable de Nivell I. Recull i analitza totes les incidències, les garbella i les trasllada específicament als respectius especialistes.

Joan Caparros

Tècnic en Administració de Sistemes Informàtics i Xarxes

Joan és el responsable de l’Àrea de Suport i Help Desk d’XPERIENTIA. La seva veterana i brillant trajectòria en el manteniment d’instal·lacions informàtiques heterogènies és sempre una garantia de cara a la resolució de qualsevol tipus d’incidència.

Vols que et truquem?

Deixa'ns les teves dades i de seguida ens posarem en contacte amb tu.