Política de Privacitat

En compliment amb l’establert per la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, informem que la tramitació de qualsevol formulari existent en el lloc www.xperientia.es o la remissió d’un correu electrònic, així com el fet de clicar sobre les llegendes “acceptar” o “enviar”, impliquen l’acceptació d’aquesta política de privacitat, així com l’autorització a XPERIENTIA SYSTEMS, S.L. en relació amb el tractament informàtic de les dades personals que mitjançant les operacions en qüestió se’ns facilitin.

 

Les dades de l’usuari s’emmagatzemaran en un fitxer automatitzat propietat d’XPERIENTIA SYSTEMS,S.L. i seran utilitzades per a la gestió de les observacions i/o sol·licituds d’aquell (i per a donar-los resposta, si procedeix), així com per mantenir-lo informat dels serveis i novetats jurídiques que es consideri que poden ser del seu interès i es posin a disposició dels nostres clients, usuaris del nostre lloc web i públic en general per mitjans tradicionals, per correu electrònic o per un mitjà de comunicació electrònica equivalent.

 

Així mateix, XPERIENTIA SYSTEMS, S.L. es compromet a mantenir la màxima reserva i confidencialitat sobre la informació que li sigui facilitada, i a utilitzar-la únicament per a les finalitats indicades, alhora que manifesta complir escrupolosament amb la normativa vigent en matèria de Protecció de Dades Personals.

 

XPERIENTIA SYSTEMS, S.L. donarà per fet que les dades que li siguin dirigides hauran estat introduïdes pel seu titular (o per persona autoritzada per aquest), així com que seran correctes i exactes. Correspon a l’usuari l’actualització de les seves pròpies dades, no essent XPERIENTIA SYSTEMS, S.L. responsable de la seva precisió si l’usuari no comunica prèviament i convenientment qualsevol canvi de les mateixes (per exemple, canvi d’adreça de correu electrònic).

 

L’usuari podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació i cancel·lació, així com revocar el consentiment prestat en virtut de la present autorització, tot dirigint l’oportuna sol·licitud a l’adreça d’aquesta seu professional.

Vols que et truquem?

Deixa'ns les teves dades i de seguida ens posarem en contacte amb tu.